Cursuri web design acreditate. Curs web design Bucuresti.

Cursurile de web design au o puternica componenta practica. Cursul de web design - nivelul incepator realizat de Avantaj Consulting va va prezenta toate informatiile de care aveti nevoie pentru a realiza un site functional cu un aspect profesional axat pe user experience(usor de navigat, usor de utilizat si relevant pentru utilizator).
Acest curs de web design are o puternica componenta practica, vei invata web design lucrand, fie ca doresti sa devii Front End Developer, Back-end developer sau Full-stack developer, acest curs reprezinta primul pas. Vino sa inveti cum sa realizezi site-uri web (one page sau multi page). HTML5, CSS3(elemente jQuery, optimizare SEO de baza in cursul web nivel avansat).

Mai mult

OUR TIMELINE

Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de web design si programare web actualizate in fiecare an (programa actualizata 2023) cu o metodologie unica de studiu.


LINES OF CODE

CUPS OF COFFEE

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

01.

Step-by-step instructions

  • Cursuri practice
  • Cursuri acreditate ANC
  • Plata in rate

02.

DEVELOPMENT

  • Vei invata importanta librariilor css pe care le poti studia la urmatoarele nivele;
  • Vei nvata cum sa realizezi site-uri web adaptabile pe desktop, mobil sau tableta (HTML5, CSS3, apoi in cursul web nivel avansat invatati FLEX CSS, CSS Parallax, Javascript, elemente jQuery, optimizare SEO de baza);
  • vei invata cum sa realizezi un newsletter(compatibil cu toate browser-ele);
  • vei sti sa faci site-urile sa fie cross browser;

03.

Practice and Tests

Vei sti sa realizezi un Landing page, un site One Page sau un site cu pagini separate!
Vei invata sa creezi proiecte web complexe care mentin un nivel ridicat de user experience si vei dobandi cunostinte care se acumuleaza in ani de zile in doar cateva luni sau saptamani.

De ce curs web design & development?


Acest curs web design este pentru Dvs. daca:
urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Designer sau Front End Developer; doriti sa invatati HTML5, CSS3, JavaScript, SEO, Bootstrap, UI/UX design.
doriti sa invatati cele mai noi tehnologii in domeniu in conformitate cu cererea si tendintele de pe piata din domeniul Tehnologiei Informatiei.
doriti sa creati Dvs. insiva unul sau mai multe site-uri atractive.
doriti sa creati site-uri de tip landing page, one page sau multi page.
Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de web design si programare web actualizate in fiecare an (programa actualizata 2023) cu o metodologie unica de studiu.


PROGRAMA Curs web design

HTML5
» Capacitatea de editare a fisierelor HTML cu ajutorul editoarelor de text, salvari de documente, vizualizarea paginilor cu ajutorul a diverse browsere. Asimilarea diverselor marcaje (etichete sau tag-uri), a celor duble (perechi, cu deschidere si inchidere) si a celor singulare (simple, fara inchidere).
» Asimilarea notiunilor de baza privind imbricarea corecta a tag-urilor html, importanta tag-urilor obligatorii precum si utilizarea atributelor corespunzatoare fiecarui tag.
» Abilitatea de a crea elemente de baza intr-o pagina web: paragrafe, titluri, imagini, link-uri, etc. dar si formatarea textului inserat in pagina (text ingrosat, italic, subliniat)
» Asimilarea tehnicilor de baza de includere a imaginilor (adresa URL a unei imagini, cai relative sau absolute, chenarul imaginilor, dimensionarea, alinierea in pagina). Capacitatea de creare a interactivitatatii paginilor web, legaturi catre alte pagini (realizate prin text sau imagini), ancore.
» Capacitatea de creare si introducere de liste in paginile web (liste ordonate si neordonate, liste personalizate). Crearea tabelelor, utilizarea lor pentru organizarea datelor pe randuri si celule sau pentru pozitionarea altor elemente in pagina (realizarea unui layout de newsletter).
» Asimilarea cunostintelor referitoare la elementele unui formoular (campuri pentru text, parola sau e-mail, butoane de tip checkbox sau radio).Realizarea unui layout de formular.

Structura CSS3
Moduri de aplicare CSS:
» Stiluri interne (in sectiunea <head>); Stiluri Externe (in fisier separat); Stiluri de element (in interiorul tagurilor).
Sintaxa CSS:
» Selectori; Proprietati; Valori.
Tipuri de selectori:
» Selectori directi; Clase; Id-uri.
Proprietatile si valorile posibile ale sintaxei CSS pentru:
» Formatare text; Fundaluri; Liste; Link-uri; Pozitionari ale diviziilor (<div>) in pagina.
Stiluri conditionale (in functie de browserul cu care este afisata pagina).
Cursul acopera toata tehnica de lucru in html/css pentru design profesionist de pagini web.


De altfel, tema de final de curs va fi o lucrarea practica precum cele amintite. Pentru absolvirea cursului trebuie sa realizati o serie de teme precum cele expuse mai sus si, in plus, un site web ce se va prezenta la examen.

Cursuri web design

Get in touch? 0724 858 197

office@avantajconsulting.ro

Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].

Orarul si perioadele de incepere sunt afisate pe prima pagina a site-ului Avantaj Consulting.