Cursuri DTP si Prepress


Ce vei invata la cursurile de indesign?

  Curs de tehnica DTP si Prepress in InDesign
  • ........
  • Modul de realizare a documentelor noi pentru trimiterea ulterioara la tipografie (margin, bleed, slug, s.a.)
  • Lucrul cu imagini si culori. Importul imaginilor în InDesign. Comanda Place si specificul formatarii imaginilor: proportional/neproportional. Tipuri de fisiere: pdf, psd, tif, .jpeg, .eps, .gif, .png s.a Vizualizarea corecta culorilor si imaginilor în InDesign (specificitati RGB, CMYK). Asimilarea cunostintelor de utilizare a preciziei sistemului PANTONE, analiza procesului tipografic, ce implica trecerea culorii prin presa, analiza problemelor de aliniere datorate contractiei termice a hartiei si jocului dintre tamburi (alunecarea in presa). Capacitatea de amestec a culorilor CMYK/PANTONE. Stiluri grafice aplicabile imaginilor si graficii. Integrarea cu celelalte programe din Adobe Creative Suite. Alinieri si distributii ale imaginilor.
  • ........
  • Creare si editare elemente vectoriale
   Grafica vectoriala direct în InDesign. Creare logo-uri, definirea spatiului de siguranta, reguli corporate. Convertirea textului in curbe.
  • ........
  • Crearea de indexuri (cuprinsuri). Optiuni specifice pentru realizarea cartilor (numerotarea paginilor sau capitolelor, sincronizare) Modalitati de lucru: predare teoretica : explicare : exemplificare : analiza. La finalul cursului veti avea abilitatea de a crea machete complexe de reviste, brosuri, cataloage sau carti......

  Fiecare cursant trebuie sa isi formeze un PROIECT TIPARIT si pe CD/DVD elocvent pe baza caruia poate sustine si examenul de final de curs. Pentru a vizualiza programa completa, click aici >>mai mult

DTP si Prepress


Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].

Orarul si perioadele de incepere sunt afisate pe prima pagina a site-ului Avantaj Consulting.