Cursuri grafica incepatori acreditate

Avantaj Consulting Cursuri grafica

Cursul de Grafica Publicitara beneficiaza de cea mai indelungata traditie in cadrul firmei noastre, in decursul timpului aducand atat cursantilor cat si profesorilor satisfactii majore. Este structurat pe doua module: incepatori (destinat celor ce fac primii pasi dar si celor ce doresc sa isi sedimenteze cunostintele intr-un mod organizat si complet) si avansati (in cadrul caruia se realizeaza un proiect complex ce va constitui ulterior un portofoliu elocvent pentru angajare sau promovare in cariera).
Avantaj Consulting Cursuri Web Cursurile implica teme pentru acasa care sunt verificate personal de profesori asa incat dvs sa aveti certitudinea ca ati lucrat corect si eficient.
Avantaj Consulting Cursuri Web In cadrul cursului de grafica cunostintele dvs. se vor consolida si se vor sedimenta astfel incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele programelor dedicate - veti realiza coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale etc..

Grafica publicitara acopera totul de la designul unui bilet, branding, postere, site-uri web si multe altele pe carele vei invata la noi.
In acest curs de grafica vei invata sa realizezi elemente vizuale unice/personalizate prin intermediul carora sa te identifici si sa te diferentiezi de restul.

Avantaj Consulting Cursuri Grafica Avantaj Consulting Cursuri Grafica

Acest curs de Grafica Publicitara este pentru Dvs. daca:

 • Curs practic doriti sa dobanditi competente in grafica publicitara sub atenta noastra supraveghere,
 • Curs practic doriti ca intr-un timp relativ scurt, sa fiti capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele ambelor programe: pornind de la coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale etc.
 • Curs practic doriti sa invatati tot ce este legat de branding(packaging, postere, carti vizita, site web etc.)
 • Curs practic doriti sa invatati sa realizati corecturi, editari, prelucrari digitale ale imaginilor
 • Curs practic doriti sa invatati sa lucrati cu vectori: decupare elemente complexe – tifetare etc.
 • Despre cursul de Grafica Publicitara
  Creatia si designul implicate in grafica publicitara (Photoshop si Corel), sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri acreditati, care stiu, din propria experienta, pe ce aspecte practice sa puna accent.
  Volumul de informatii foarte mare este sustinut din plin de exercitii si aplicatii, accentul fiind pus pe partea practica. La finalul cursului veti stapani foarte bine programele Photoshop si Corel din punct de vedere tehnic, potentialul dvs. creativ urmand a fi dezvoltat si mai mult la cursul de Grafica – Modul Avansat.
  Scopul nostru este ca experienta dvs. in sala de curs sa fie una cat mai placuta, interesanta, interactiva. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place?
  Investeste in tine!


  Ce vei invata la cursurile de grafica I?

  De altfel, tema de final de curs va fi o lucrarea practica precum cele amintite. Pentru absolvirea cursului trebuie sa realizati o serie de teme precum cele expuse mai sus.

  grafica


  Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].

  Orarul si perioadele de incepere sunt afisate pe prima pagina a site-ului Avantaj Consulting.