Cursuri grafica acreditate. Curs grafica Bucuresti.

Cursurile de grafica publicitara beneficiaza de cea mai indelungata traditie in cadrul firmei noastre, in decursul timpului aducand atat cursantilor cat si profesorilor satisfactii majore. Este structurat pe doua module: incepatori (destinat celor ce fac primii pasi dar si celor ce doresc sa isi sedimenteze cunostintele intr-un mod organizat si complet) si avansati (in cadrul caruia se realizeaza un proiect complex ce va constitui ulterior un portofoliu elocvent pentru angajare sau promovare in cariera).

Mai mult

OUR TIMELINE

Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de grafica publicitara actualizate in fiecare an (programa actualizata 2023) cu o metodologie unica de studiu.


Graphic design, Design and Illustration

CUPS OF COFFEE

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

01.

Step-by-step instructions

 • Cursuri practice
 • Cursuri acreditate ANC
 • Plata in rate
 • NU aveti nevoie de laptop! Avem noi!

02.

Design

In cadrul cursului de grafica cunostintele dvs. se vor consolida si se vor sedimenta astfel incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele programelor dedicate - veti realiza coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale etc.

03.

Practice and Tests

Cursurile implica teme pentru acasa care sunt verificate personal de profesori asa incat dvs sa aveti certitudinea ca ati lucrat corect si eficient. Vei invata sa creezi proiecte complexe care mentin un nivel ridicat de user experience si vei dobandi cunostinte care se acumuleaza in ani de zile in doar cateva luni sau saptamani.

De ce curs grafica publicitara?


Grafica publicitara acopera totul de la designul unui bilet, branding, postere, site-uri web si multe altele pe carele vei invata la noi.

Acest curs de Grafica Publicitara este pentru Dvs. daca:
doriti sa dobanditi competente in grafica publicitara sub atenta noastra supraveghere,
doriti ca intr-un timp relativ scurt, sa fiti capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele ambelor programe: pornind de la coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale etc.
doriti sa invatati tot ce este legat de branding(packaging, postere, carti vizita, site web etc.)
doriti sa invatati sa realizati corecturi, editari, prelucrari digitale ale imaginilor
doriti sa invatati sa lucrati cu vectori: decupare elemente complexe – tifetare etc.
In acest curs de grafica vei invata sa realizezi elemente vizuale unice/personalizate prin intermediul carora sa te identifici si sa te diferentiezi de restul.

Despre cursul de Grafica Publicitara

Creatia si designul implicate in grafica publicitara (Photoshop si Corel), sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri acreditati, care stiu, din propria experienta, pe ce aspecte practice sa puna accent.
Volumul de informatii foarte mare este sustinut din plin de exercitii si aplicatii, accentul fiind pus pe partea practica. La finalul cursului veti stapani foarte bine programele Photoshop si Corel din punct de vedere tehnic, potentialul dvs. creativ urmand a fi dezvoltat si mai mult la cursul de Grafica – Modul Avansat.
Scopul nostru este ca experienta dvs. in sala de curs sa fie una cat mai placuta, interesanta, interactiva. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place?
Investeste in tine!


PROGRAMA Curs grafica

Grafica publicitara
Design si DTP | Nivel I [Adobe Photoshop, Corel Draw]
Adobe PHOTOSHOP:
 • ..............
 • Explorarea mediului de lucru Photoshop: instrumentele specializate de lucru cu analiza bara de proprietati si corelare cu ferestre specializate [ex: Layers, History, Paths, Info, Navigator, s.a.] si meniuri legate de operatiunile propuse, controlul culorilor, elemente pentru controlul mediului de vizualizare pe ecran, organizarea paletelor, realizare selectii complexe [marquee, lasso, magic wand], cropuri imagini si aplicatii practice pe fotografii, transformari proportionale si la dimensiune fixa, gradienti, pattern-uri, brush-uri, editare culori, instrumente de blurare, subexpunere sau supraexpunere a pixelilor, saturare sau desaturare a pixelilor, instrumente de clonare.
 • .............
 • Folosirea tehnicilor avansate de editare si retusare a imaginilor, corectare cromatica, introducerea de noi elemente, prelucrare + montaj de imagini [reasamblare elemente], decupaj + ajustare tonala imagini in ansamblu si elemente din decupaj [folosire in special Pen Tool + Paths si Image > Adjustments]
 • .............
 • Efecte: Drop Shadow, Inner Shadow, Outer & Inner Glow, Stroke, Gradient Overlay, Satin, Bevel & Emboss, s.a.
 • Productia de imagini, lucrul cu imagini destinate mediului web, modalitati de optimizare elementele grafice pentru Web, tehnica pregatirii pentru tipar..........
Aplicatii:
Realizare coperte de carte, inserturi de presa [machete publicitare], ajustari cromatice si compozitionale pe diverse teme.

COREL Draw:
 • Realizarea de ilustratii complexe pornind de la elemente de baza [curbe, linii, suprafete, contururi], asimilarea instrumentelor, ferestrelor si meniurilor Corel Draw in detaliu si eficient.
 • ...............
 • Desenarea si editarea curbelor Bezier [convertire, prelucrare noduri si ancore, tipuri de noduri si editari personalizate]. Lucrul cu Pen Tool, Bezier, Freehand sau Shape Tool.
 • ...............
 • Lucrul cu imagini Bitmap [conversia pozelor in modul CMYK, 300 DPI, explicarea regulilor de pregatire pentru tipar offset | DTP]
 • ...............
 • Efecte: Artistic Media, Blend, Contour, Envelope, Extrude, Power Clip. Interactive Drop Shadow, Interactive Transparency Tool. Realizare gradienti, pattern-uri, texturi.
 • Realizarea de proiecte ce presupun tehnoredactare computerizata cu cadre de text si ilustratii multistrat.
Aplicatii:
Realizare cliparturi, obiecte vectoriale, creatie sau refacere sigle vectoriale. Printre temele de absolvire a cursului de numara: realizare carte de vizita, stampila, refacerea [vectorizarea] unor elemente preluate ca poze dar care trebuie folosite ca elemente vectoriale, realizarea unui flyer de prezentare a unei firme, tabele........

Pentru a vizualiza programa completa, click aici >>mai mult


De altfel, tema de final de curs va fi o lucrarea practica precum cele amintite. Pentru absolvirea cursului trebuie sa realizati o serie de teme precum cele expuse mai sus.

Get in touch?

0724 858 197

office@avantajconsulting.ro

Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].

Orarul si perioadele de incepere sunt afisate pe prima pagina a site-ului Avantaj Consulting.