Cursuri acreditate - Avantaj Consulting are cea mai indelungata traditie in predarea cursurilor acreditate in domeniul IT: grafica, web design, php si Linux. In ultimii trei ani au luat amploare si cursurile acreditate de fotografie si cursurile de machetare InDesign.
>>mai mult
Despre web - Internetul ofera o deschidere globala pentru orice firma. Dintr-o astfel de perspectiva comunicarea, informarea, publicitatea si comertul pot fi considerate ca functii ale Internetului.>>mai mult
Despre grafica - Designul grafic exista de foarta multa vreme, chiar daca doar relativ recent acest cuvânt a fost folosit în scopul de a defini activitatea de design.>>mai mult
Toate detaliile referitoare la data de incepere, numarul de locuri, cost sau sala de curs sunt disponibile pe prima pagina a site-ului avantajconsulting.ro.

Avantaj Consulting organizeaza cursuri in 4 sali localizate in 3 sectoare (1, 5 si 6). Inscrierile se fac la doua dintre aceste locatii, respectiv Nutu Ion (sector 5) si Iuliu Maniu (sector 6).

Nota: Nu se tin locuri rezervate prin inscrierea verbala, telefonica sau prin mail ci doar prin plata (prezentarea primei rate sau a OP-ului ) si pe cat posibil prezentarea dosarului cu actele necesare listate mai sus (in situatii deosebite dosarul poate fi adus si la primul sau al doilea curs).
>>mai multconcurs